Rezultate: 1 - 10 din 121

Ansambluri rezidentiale

Cauta ansamblu:
Cauta
Clear

Capital Residence Caramfil


Aviatiei, Bucuresti, Bucuresti

ID: 1586

38 Vanzare1 Inchiriere39 Apartamente

Proiectul Capital Residence Caramfil este situat in zona de NORD a capitalei la o distanta de doar cateva sute de metri de parcul HERASTRAU, Mall PROMENADA si statia de METROU Aurel Vlaicu. Zonele invecinate sunt Floreasca si Cartierul Francez.

Imobilul construit pe un teren cu o suprafata de 3.200 mp are o amprenta la sol de 1.500 mp. Suprafata construita este de 16.000 mp, fiind distribuita pe 3 tronsoane cu acces separat securizat (video interfon si monitorizare video), toate compuse din subsol, demisol si 6 etaje, insumand 86 de apartamente.

Tronsonul 1 - 4 apartamente de 2 si 3 camere /etaj
Tronsonul 2 - 7 apartamente de 2 si 3 camere / etaj (2 lifturi)
Tronsonul 3 - 2...

Vernescu Residence


Calea Victoriei Nord, Bucuresti, Bucuresti

ID: 1335

36 Vanzare2 Inchiriere36 Apartamente

Vernescu Residence – Downtown with style.

Va invitam sa descoperiti Vernescu Residence, cel mai nou, modern si elegant proiect dezvoltat de Metropolitan Developments. Vernescu Residence este situat in inima capitalei, la numai cateva secunde de Calea Victoriei.

Proiectul combina o pozitie centrala de exceptie cu linistea si confortul unei zone rezidentiale cu densitate scazuta, inconjurata de zone verzi.

Vernescu Residence reuneste 36 de apartamente cu stil, unice, elegante, ce combina cele mai avansate tehnologii de design si solutii tehnice, cu cele mai inalte standarde ale confortului cotidian. Proiectata de cea mai renumita firma de arhitecti din Romania, Westfourth...

City Point


Aviatiei Sud, Bucuresti, Bucuresti

ID: 1204

13 Vanzare9 Inchiriere22 Apartamente
  • Proiectul rezidential City Point a fost creat special pentru tine. Acesta va cuprinde 4 cladiri cu 7 etaje, totalizand 180 de apartamente surprinzatoare, cu 1, 2 şi 3 camere.
  • In prima faza sunt finalizate 45 de apartamente intr-o singura cladire, la sfarsitul anului 2013. Aceasta cuprinde 45 de apartamente, dintre care 1 garsoniera la parter, 12 apartamente tip studio dublu pentru etajele I-VI, 30 apartamente cu 2 camere si 2 apartamente cu 3 camere la etajul VII. Locurile de parcare corespunzatoare fiecarui tip de apartament vor fi de asemenea amenajate si puse la dispozitia rezidentilor.
  • City Point este aproape de statiile de metrou Aurel Vlaicu si Pipera, de cele mai...

Upground Estates


Floreasca Business Park, Bucuresti, Bucuresti

ID: 1026

18 Vanzare3 Inchiriere20 Apartamente

UPGROUND IS AN EXQUISITE RESIDENCE IN THE NORTHERN PART OF BUCHAREST, UNIQUELY MODELED FOR HIGHLY DEMANDING INDIVIDUALS The desire to possess one of the limited-number exclusive homes at Upground Residence is the starting point of a life-long journey, imbued with luxury, drive, and plenitude. It is the extraordinary living you have always coveted for yourself and for your dearest ones. Elevated in one of the most dynamic areas of the City, Upground Residence initiates a capacious and affluent lifestyle, articulated around the concept of extraordinary living. A quiet residential neighborhood, the proximity of northern commercial and business centers, as well as the instant availability of...

Decebal Tower


Piata Alba Iulia, Bucuresti, Bucuresti

ID: 1452

19 Vanzare19 Apartamente

Proiectul DECEBAL Tower este construit pe un teren de 1.629 mp si are o suprafata totala construita (desfasurata) de 9.664,25 mp. (inclusiv parcarile subterane). Imobilul are regim de inaltime: 2S+P+8E+9E si 10E retrase si este proiectat conform legislatiei in vigoare asigurand exigentele privind stabilitatea si siguranta.

Proiectul reuneste sub acelasi acoperis:

  • 20 de apartamente de 2, 3, 4 camere (etajele 3-9) si un penthouse situat la etajul 10
  • 1543 mp spatii birouri clasa A situate la parter, etajul 1 si etajul 2;
  • 64 locuri de parcare situate la subsol 1 si 2.

Locatie Decebal Tower

DECEBAL Tower este situat in partea centrala a Bucurestiului, in imediata...

North Side Park


Baneasa Sisesti, Bucuresti, Bucuresti

ID: 1350

18 Vanzare18 Apartamente

Despre NorthSide Park

Situat în zona de nord a Bucureștiului, pe cel mai prețios teren de pe Gheorghe Ionescu-Sisești, NorthSide Park este un complex cu deschidere către lacul Grivița, în mijlocul unei zone verzi, însă la doar 50m de acces metrou și RATB. Complexul a fost proiectat și este construit la standarde înalte, cu precizia execuției fiecărei etape, folosind numai materiale premium, menite să ofere pe lângă confortul deosebit, o stare de satisfacție și împlinire de oricâte ori revii acasă.

Condominiul beneficiază de un parc privat cu deschidere directă la lac și ponton amenajat, unde poți ancora propria bărcuță de agrement sau caiac. Kids Area va fi...

Oxford Gardens


Pipera Nord, Voluntari, Judetul Ilfov

ID: 1016

17 Vanzare17 Case/vile

Oxford Gardens este considerat un ansamblu rezidential de lux, fapt datorat serviciilor adiacente furnizate viitorilor locatari. Dincolo de a asigura securitatea complexului in ansamblu, precum sia a fiecarui proprietar in parte, Oxford Gardens introduce pe piata romaneasca un pachet de servicii occidentale.

Toate tipurile de vila dispun de piscina.

Despre proiectul Oxford Gardens

  • Oxford Gardens cuprinde 204 proprietati exclusiviste, cu suprafata construita de 98.000 mp.
  • Suprafata totala a complexului Oxford Gardens este de 168,935 mp permitand o dezvoltare aerisita, cu spatii largi, cu locuri de parcare alaturi de spatii verzi comune frumos amenajate.
  • Vilele din cadrul...

Greenfield Residence


Baneasa Padure, Bucuresti, Bucuresti

ID: 1031

3 Vanzare13 Inchiriere16 Apartamente

Ansamblul Rezidential Greenfiled are, pana in prezent, cinci cartiere construite.

Cartierul Quartz definit de un stil architectural modern si elegant, reprezinta ultimul cartier de blocuri dezvoltat pana in prezent in Greenfield. Este compus din 9 blocuri (1 cu P+2 si 8 cu P+3, cu terasa), apartamentele avand 1 si 2 camere. Situat la 20 m de Padurea Baneasa si la 340 m de Padurea Tunari, ansamblul este strabatut de o strada interioara cu dublu sens, cu trotuare largi si are prevazute locuri de parcare in alveole amplasate intre corpurile de cladire. Ca si celelalte cartiere din Greenfield si acesta dispune de spatii de joaca pentru copii si alei de promenada.

Cartierul Onix are un...

Melita Residence


Baneasa Jolie Ville, Voluntari, Judetul Ilfov

ID: 1266

15 Vanzare15 Apartamente

Ansamblul de apartamente “ MELITA RESIDENCE” este amplasat in partea de nord a Bucurestiului, in Baneasa intr-o zona rezidentiala, la 5 minute fata de Ambasada Americana, complexul “ Jolie Ville”, Gradina Zoologica si Baneasa Shopping City.

Zona dispune de diverse facilitati si anume: restaurante printre care se numara si Phill, saloane de infrumusetare, gradinite si scoli private recunoscute international, precum British School of Bucharest.

Blocul are in componenta S+P+3E+4Retras cu un total de 39 apartamente cu 1,2,3 camere si apartamente tip duplex, cu suprafete construite cuprinse intre 39,89 mp si 225,77 mp. 

Proiectul mentionat ofera toate facilitatile moderne...

Verdi Park Residence


Floreasca Nord, Bucuresti, Bucuresti

ID: 1212

11 Vanzare2 Inchiriere12 Apartamente

Verdi Park este situat in Sectorul 2 al Capitalei intre Parcul Verdi si Lacul Floreasca. Apartamentele beneficiaza de splendida priveliste a lacului si a parcului si vor oferi proprietarilor intimitatea si spatiul la care pana acum doar au visat. Verdi Park este situat in Sectorul 2 al Capitalei intre Parcul Verdi si Lacul Floreasca. Verdi Park este un proiect rezidential de lux care a luat amploare in urma dorintei de a realiza o cladire unica in Romania, care sa indeplineasca cele mai inalte cerinte calitative. 2 centrale Viessman (una pe gaz si alta pe motorina), post de transformare cu putere de 250 KVA, rezervor de apa 500 L, instalatie de climatizare Daikin cu aport de aer...

Rezultate: 1 - 10 din 121
12...13>
Email
To Top