Otopeni Bridge

Otopeni Central

ID:1422

4503
Suna Email
2 Vanzare
2 Apartamente
Arata pe harta

Prezentare Otopeni Bridge

  • Amplasat in zona de nord a capitalei,  in imediata vecinatate a podului Otopeni la doar 6 Km de Piata Presei Libere (Piata Scanteii) si 3 Km de zona comerciala Baneasa, este primul complex modern din zona de nord cu preturi ,,nepiperate”.
  • Accesul se face atat din Strada Maramures , cat si din str. Oasului situata in imediata apropiere a podului Otopeni in spatele restaurantului Mc. Donald’s (la 450 m de DN 1).
  • Daca atunci cand va gandeati la blocuri, va apareau in minte imagini cu cladiri inalte , inghesuite si majoritatea vopsite in gri, acum trebuie sa va imaginati patru cladiri prietenoase, cu finisaje moderne, formate din parter, 2 etaje si penthause cu cate 2-4 apartamente pe fiecare etaj deservite de un lift modern.
  • Complexul este format din 6 blocuri, cu un total 100 de apartamente, amplasate pe un teren de 10000 mp cu loc de parcare pentru fiecare apartament si 400 mp de gradina amanajata cu arbusti, plante decorative, peluze cu flori si loc de joaca pentru copii.
  • Accesul in complex se face prin doua strazi: (Maramures, respectiv Oasului), numai prin telecomanda ce permite deschiderea barielelor auto de securitate. 
  • Ca si oras, Otopeni-ul s-a dezvoltat foarte mult in ultima perioada fiind in proximitatea Bucurestiului si devenind un oras civilizat si cochet, foarte curat, lipsit de agitatia si haosul din Bucuresti. Acum sunt functionale 1 liceu, 3 scoli pentru clasele 1-8, 4 gradinite, policlinica, 8 banci comerciale, 4 restaurante, 2 pitzarii, posta , sala de sport, stadion, 3 parcuri, aeroport si multe alte proiecte in curs de amenajare printre care o sala polivalalenta cu bazine de inot, terenuri de tenis, sala de spectacole, cinematograf, toate fiind la un standard ridicat al calitatii.

Contact

Violetta TudoracheIsfahan Doekhie
+40 729 005 624
Trimite Mesaj

Oferte in acest ansamblu rezidential

Vanzare

ID: 55298

Apartament in Bloc - Otopeni Central ID:
3 Camere2 Bai113 m²Decomandate
Apartament de 3 camere in Otopeni Bridge Residence complex rezidential in apropiere de DN1 la iesire din Bucuresti. Suprafata utila: 95 mp Suprafata construita: 113 mp Camere: 2 dormitoare +...
88,000 
Arata pe harta
Vanzare

ID: 64196

Apartament in Bloc - Otopeni Central ID:
3 Camere135 m²Semi-decomandate
Apartament cu 3 camere, situat in complex rezidential Otopeni Bridge, zona Otopeni. Accesul se face doar pe baza de cartela, suprafata de 122 mp, nivel de inaltime: P+4 si dispunde de lift. ...
90,000 
Arata pe harta
To Top